Romeo Imeraj paralajmron projektin më të ri muzikor

Pas tri super projekteve te publikuara nga Romeo Imeraj tani për sezonen e veres artisti i ri ka filluar punen për një mega projekt. Për këtë projekt forcat i ka bashkuar me Vani Rushiti per muziken ndersa per tekstin Romeo është bashk teksëshkrues me Vojsava Alia . Videoklipi është menduar detaisht dhe do jetë shumë cilsor. Ndersa për premieren e këngës përseri do perkujdeset ArkivaShqip platforma me e madhe muzikore shqiptare.