Roni Aliu sjell këngën e tretë “E para” pëlqehet mjaft

Kleron Aliu apo siç është prezantuar në art si Roni sapo ka publikuar këngën e tij të tretë me titull “E para” me një stil dhe klip mjaft të veçantë. Roni është djali i artistit të njohur Afrim Aliu por që pasioni i tij për të lëvruar zhanrin Pop në këtë rast është krejt ndryshe nga muzika popullore që babai i tii këndon. Megjithëse është projekti i tretë muzikor me klip djaloshi që është mjaft i ri Roni po pëlqehet mjaft. Mësojmë se kënga është punuar nga Lindon Berisha & Louie dhe klipi nga Anxhelo Nallbani e mund ta klikoni në kanalin Youtube.