Rosko, qeni i Hamiltonit që fiton 700 dollarë në ditë

Rosko, njëri nga dy qentë që kanë shoqëruar Ljuis Hamiltonin për gati dhjetë vite, nuk është një bulldog i thjeshtë, pasi paguhet për 700 dollarë për çdo sesion ku merr pjesë.

Qeni i pesë herë kampionit të botës në Formula 1 është pjesë e një agjencie modelingu. “Mund t’iu duket e çuditshme, por Rosko merr pjesë në reklama produktesh dhe paguhet 700 dollarë në ditë dhe të gjithë e adhurojnë”, ka deklaruar Hamilton. Nëse për Roskon do të kishte çdo ditë punë, atëherë rroga e tij vjetore do të shkonte mbi 200 mijë dollarë.