Rovena Bundo lanson këngën “My Love”

Ajo ka ardhur me projekt të ri muzikor. Rovena Bundo, këngëtarja shqiptare në kanalin Youtube ka hedhur këngën e titulluar “My Love”.

Teksti i këngës u shkruan nga RB ndërsa muzika dhe arazhmanti i këngës janë bërë nga Alsked Rrenja. “My Love” u finalizua edhe me klip nga ND Film PRO. Më poshtë e keni dhe linkun e këtij projekti të bukur muzikor.