Rrihën rëndë tre policë në Maqedoni, njëri prej tyre lufton për jetë

Sot pasdite janë rrahur tre policë në Shuto Orizari të Shkupit. Dy oficerë të policisë dhe një trajnues policie kanë shkuar në Shuto Orizarë për ta marrë të dashurën e trajnuesit policor dhe banorët e zonës kanë menduar se bëhet fjalë për rrëmbim, pas së cilës ata kanë rrrahur policët dhe kanë demoluar plotësisht makinën e tyre. Të tre janë në Klinikë, njëri prej të treve është në luftë për për jetën. Tek vendi i ngjarjes janë dërguar ekipet speciale për intervenim të shpejtë të njesitit “EBR”.