“Sa dashni” me plot ëmbëlsi nga Albana Mesuli

Ajo është një artiste që punon qetë e pa bërë zhurmë, por mbi të gjitha e ëmbël dhe mjaft e dashur për publikun shqiptar. Eshtë kjo këngëtarja Albana Mesuli e cila vetëm pak ditë më parë ka sjellë mes disa prezantimeve në programin festiv një super këngë të re me titull “Sa dashni” që po pritet mjaft mirë. Kënga është punuar me muzikë nga Isa Neziri e teksti nga Enes Seferi dhe Inçizuar në studion “Elize” te Meti Neziri. Kënga është në youtube dhe ia vlen ta dëgjoni.

https://youtu.be/ZXiylFGfpYs