Sa para dhuruan milionerët shqiptar?

Mes solidarizimit të institucioneve, popullatës, shteteve të ndryshme edhe biznesmen të pasur të Shqipërisë e Kosvës që zotërojnë kompani të fuqishme u bënë pjesë duke dhuruar miliona.

I pari që konfirmoi publikisht donacionin ishte Behgjet Pacolli që tha se do të jap 1 milion euro për familjet në nevojë.

Lista vazhdon me Samir Manen që dhuroi 1.2 milion euro ku përveç parave ndihmoi edhe me ndihma ushqimore dhe mjete të tjera.

Bashkim Mulaj me kompaninë Gender 2 premtoi që do të ndërtojë 20 banesa në Thumanë

Pëllumb Salillari dhe Bankers Petroliuam dhuruan nga 1 milion dollarë, ndërsa Shefqet Kastrati 1.2 milion dollarë.