Sabri Fejzullahu gati një hit të ri

Një foto që sapo është pubkikuar ku shihet artisti i madh Sabri Fejzullahu me producentin e tij Mirton Xhekaj na bën të mendojmë që diçka e re po vjen. Ne mësojmë se do të vijë nga Sabriu një këngë e bukur për Pavarësinë e Kosovës ku kanë nisur xhirimet e klipit dhe ky projekt muzikor do të menaxhohet nga kompania MProduction.