Samuela nuk ndalet; Gati projekti me titull “Dashni”

Brune, simpatike dhe me një zë të veçantë, këngëtarja Samuela  duket se i ka projektet gati. Pas publikimit të bashkëpunimit të saj me këngëtarin kosovar Hakif Krasniqi “Lamtumire” ajo nuk është ndalur.

Shumë shpejt ajo do sjellë edhe projektin e ri me titull “Dashni” nën kompozimin e të mirënjohurit Alban Arifi dhe klip do të realizohet me një nga kompanitë e videoklipeve të njohura në vend.  Ajo ka edhe një tjetër projekt në duar të cilin na e ka mbajtur suprizë edhe zhanrin edhe titullin e saj. Ndërkohë presim klipin e ri të Samuelës dëgjoni edhe pak baladën e saj më të fundit “Lamtumirë”:

https://www.youtube.com/watch?v=lWU8nrJy1nI