Sapo ka ardhur një hit nga Merita Latifi

Një këngë vërtet e bukur që mban titullin “Pse spo dalim” sapo ka ardhur nga këngëtarja Merita Latifi. Ky projekt është prodhim i MProduction me tekst dhe muzikë nga Fatmir Muja e orkestrim nga Miti Geci nën kujdesin e MProduction e ku jo vetëm kënga do të kthehet në hit por edhe vido njaft e bukur. Mjafton që ta dëgjoni një herë padyshim do ta bëni këngën tuaj të preferuar gjatë verës.

https://youtu.be/_FQL9KU7fSA