Satak – qeni hero i Njësisë Speciale të Kosovës

Ky është qeni me emrin “Satak” i njësive speciale të Kosovës.

Falë tij është bërë shpëtimi i një personi i cili u nxor i gjallë ditën e djeshme nga rrënojat në Thumanë ndërsa arriti të lokalizonte edhe 2 trupat e pajetë të çiftit Greku dhe një pjesëtar të pajetë të familjes Cara.