Sefë Duraj: “ Ju ishit ai që më hapet dyert e karrierës sime..Pushofsh në paqe baca Hivzi”

Shumë miq dhe artistë që e kanë njohur nga afër apo duke ia dëgjuar zërin dhe ndjekur punën e gazetarit dhe tekstshkruesit të njohur shqiptar, tashmë të ndjerit Hivzi Krasniqi, kanë shprehur ngushëllimet e tyre dhe hishërimin me ta marr vesh lajmin se ai është ndarë nga jeta. Edhe këngëtari i njohur Sefë Duraj ka shkruar në rrjetin e tij social kështu : “Pushofsh në paqë mjeshter i vargjeve te bukura, ju ishit ai që më hapet dyert e karrierës sime. Do të kujtojmëë gjithmonë si njeri fisnik dhe bujar. Lamtumirë Baca Hivzi. Ngushëllime familjes dhe gjithë shoqerisë”. Mësojmë se këngëtari ka nisur karriërën e muzikës falë tij duke e ndihmuar dhe përkrahur i pari teksa Sefa nuk ishte i njohur por talenti i tij kishte rënë në sy nga Hivziu, ndërsa ështq mjaft i hidhëruar për këtë lajm.