„Sefer Zajazi“ kënga dhe zëri Burrërorë i të rinjëve Kërçovar vulosën vendin e tretë në Festivalin në Skënderaj të Drenicës Heroike!

„Sefer Zajazi“ kënga dhe zëri Burrërorë i të rinjëve Kërçovar vulosën vendin e tretë në Festivalin në Skënderaj të Drenicës Heroike!

Festivali mbarëkombëtar „Rapsodia Shqiptare“ që u mbajtë 26,27 dhe 28 Nëntor i cili ishte konkurues,mblodhi mbi 42 gupe dhe rapsodë nga gjithë hapsira shqiptare.Nga Maqedonija Shqiptare mernin pjesë Shoqerit Kulturore „Lulet e Malesisë“ Gostivar,“Drita e Dervenit“ Shkup dhe Grupi „Plifonija“ Kërçovë.Dy Shoqerit Kulturore u shpërblyen me Mirënjohje,ndërsa Grupi „Polifonia“ në përbërje të Argeton Dervishi,Uran Dervishi dhe Ardi Osmani,përpos Mirënjohjes,vulosën edhe vendin e tretë,gjegjësisht çmimin e madhë „Ditëlindja e Adem Jasharit“me meritën e madhe që u vlerësua nga Juria Profesionale,Të cilën çmim madhështin i shtoi e bija e Hamëz Jasharit,Besarta Jashari e cila dorëzoi të njejtin Artistëve Kërçovar.

Luan Veliu