Sekretet e Erikës…

-Erika, këtë herë do flasim  vetëm për sekretet e tua, je dakord?

Për të gjitha të gjitha?! Hajde, të shohim njëherë…(Qesh)

–  Dua ta nis nga bukuria,  cili është sekreti i bukurisë tënde?

– Oh, faleminderit dhe unë si përherë do të jap përgjigjet e mia më të sinqerta. Mendoj se sekreti i bukurisë jo vetëm i times, por i çdo femre është buzëqeshja. Çdo femër kur buzëqesh është e bukur.

– Sekreti i lumturisë?

– Sekreti lumturisë janë të gjitha ato gjerat e bukura dhe me vlerë që më rrethojnë në jetën time.

-Sekreti i suksesit?

– Jam njeri  shumë pozitiv dhe pse jo besimi që kamtek vetja.

-Cili është sekreti i muzikës që bën?

– Që bëj atë muzikë që dua më shumë.

-Sekreti për të bërë karrierë?

– Të punosh shumë për ato që do të arrish dhe mos të heqësh dorë kurrë nga dëshirat dhe ëndrrat.

-Sekreti yt në dashuri?

– Dashuria është e vetmja gjë që s’ka sekret. Po tani me aq sa më kanë thënë, (qesh) unë jam shumë e dashur, shumë e ëmbël, e sinqertë dhe mendoj që janë një sekret ‘i vockël’ dhe këto apo jo?

-Sekreti për t`u ndier rehat?

– Thjesht duaje veten tënde në çdo qelizë dhe ke për t’u ndier rehat në çdo gjë.

– Sekreti për t`u argëtuar?

– Largoji të gjitha mendimet negative dhe shijoji ato momente.

-Sekreti i fëmijërisë?

– Kam qenë shumë fëmijë mistrec.(Qesh)

-Sekreti i “të qenit gjithnjë e sinqertë”?

– Ji vetvetja.

-Sekreti për t`i mbajtur larg njerëzit që s`të pëlqejnë?

– S’e di (Qesh).Thjesht mund t’i injorosh, mos t’i japësh shumë rëndësi. Jam me parimin se indiferenca vret më shumë se çdo gjë.

-Sekreti për t`i mbajtur njerëzit afër?

– Dhuroji dashuri ose miqësi të pakushtëzuar dhe ç’është më e rëndësishmja të jesh pranë tyre në ditët e mira dhe të këqija.

-Sekreti për të mposhtur emocionet në skenë?

– Besimi në vetvete. Mendo vetëm gjëra pozitive.Thuaj vetes ‘do dal të bëj më të mirën time dhe do e shijoj pafund atë moment!

-Sekreti për të afruar publikun?

– Buzëqeshi, ndaje skenën herë pas here me ta dhe bashkëpuno me shikime sa më shpesh. Nuk ka publik mos të të dojë në momentin që bëhesh ‘një’ me ata.

– Sekreti për një trup elegant?

– Të hash shëndetshëm dhe sigurisht edhe pak fitness!

-Sekreti për të kaluar një ditë pa stres?

– Të jetosh duke buzëqeshur!

-Sekreti për të pasur look shokues?

–  Kjo pjesa e look-ut shokues është si puna e atyre gjërave që kur i bën me plan nuk të ecin. Më mirë thuaj le të dalë si të dalë dhe çdo gjë ecën më mbarë.

-Po sekreti për të fituar sa më tepër pikë gjatë një interviste, cili është?

– Të japësh përgjigje sa më të natyrshme pra të jesh vetvetja dhe sa më e thjeshtë, aq më e bukur intervista!