Shaqir Palushi: Formimi i Ushtrisë së Kosovës, moment historik për gjithë popullin Shqiptar!

Golden Eagle uron këtë ditë tepër të rëndesishme për shtetin e Kosovës dhe për mbar popullin Shqiptar!
Uroj që kjo ditë historike të jetë një kthesë e madhe drejt një Kosove, perëndimore. Një falenderim shkon për të gjithë ata dëshmorë që kontribuan në arritjen e kësaj dite! Tashmë Kosova ka ushtrinë e saj!
Urime!

Një falenderim shkon për ata dëshmor që me gjakun e tyre kontribuan në arritjen e kësaj dite!

Me respekt Shaqir Palushi