Shembull i një Biznismeni

Ashtu dhe siç parashihej që nga fillimi i anketës së portalit Faktor.mk,e cila përfundoi sot në ora 8 në mëngjes,”Biznismen i vitit”,u zgjodh Arben Abduramani,pronar i tre kompanive më te sukseshme ne tregun e Maqedonise dhe në rajon,njofton infoAlb.

Biznismeni Arben Abdurahmani ishte në garë me pesë biznismen te tjerë ku i njëjti ishte i vetmi shqiptarë,për të cilin u përcaktuan afër 40% e të anketuarve.

Arben Abdurahmani përveç se gati 14 vite njihet si biznismeni më i suksesshem,më të veçantë e bën dhe thjeshtësia e tij,humaniteti dhe drejtësia,veti te cilat atë e bëjnë shembull të një Biznismeni.