SHKA “Lulet e Malësisë” me aktivitet unik në kohën e pezullimit të manifestimeve përshkak të virusit korona

NJOFTIM

Shoqëria Kulturore Artistike”Lulet e Malësisë” me anëtarët e vetë, respekton rigorozisht rekomandimet e Institucionëve, për qëndrim në shtëpit e veta, prandaj Kryesia, e përber nga Sinan Zylbeari-Kryetar k. Artistik, Negzim Azizi -Udhëheqës Folklori, Luan Veliu-Kryetar Shoqerije, Arsim Disha,Ylber Jusufi- Udheheqes seksionesh, në një konsultim të perbashkët vendosem që për, mundesit e zhvillimit të aktiviteteve të parapara në programin vjetor, në këte situat të krijuar, të vazhdon aktivitetetet konformë situates, dhe njiherit mendojm, për të thyer monotonin e “mbylljes”, të organizojmë nji “Festival” konkurues folklorik, tet e tet, i cili do mbahej nëper shtëpit e secilit Rapsod, Live, duke filluar neser, dita e shtune ora 19. Të gjithë pjesmarsit duhet të jenë nga Ilirida, rregullat e “Festivalit” jan këto:
# Jo më shumë se 3 veta.
# Secili grup/individ ka 3 këngë.
# Orarin kur te fillojne per konkurim e caktojm ne(dmth) radhitjen.
# Kenget e perzgjedhura qe do kendohen, luten pjesmarsit ti dergojn në inboks.
# Kendimi mund të jet edhe pa përcjellje.
# Tre vendet e para do të shpërblehen me Mirënjohje ” Rapsodi Azis Aliu “nga SHKA” Lulet e Malësise”
# Komisioni për vlerësim përbehet nga
1.Shpresim Zylbeari
2. Fatdbi Iljazi
3. Premtim Nuhiu.

PS. Folkloristet e “Luleve të malësisë”, do të jenë pjesmarjes, por jashtë konkurencës, pasi janë vetë Organizator!

Të gjithë ata që për shoqerinë jan të njohur do të etiketohen, të tjerët të pëlqejn faqen dhe konfirmojn pjesmarjen!

Për nder të gjithë Atyre që kujdesen për ne, dhe neve që respektojm rekomandimet dhe bashkë më leht të shporim kët armik!

Gostivar, 27.03.2020