Shkakton dhunë në familje, sulmon edhe policin në detyrë

Një polic, gjatë realizimi të aktiviteti pas denoncimit të rastit për dhunë familjare, është sulmuar fizikisht nga shkaktari i dhunës familjare, transmeton Portalb.mk.

Polici është sulmuar nga J.O. (21) nga Gostivari.

Sulmuesi është arrestuar dhe kundër tij do të hapet procedurë ndëshkuese.