Shkurta Selimi e bukur dhe me plot ritëm me “A e din se”

“A e din se” kështu quhet kënga më e re ardhur me plot ritëm e mjaft bukur nga këngëtarja Shkurta Selimi. Kënga me një super klip po pritet mjaft mirë, ndërsa ka si bashkëpunëtorë për muzikë 2 Ton, tekst Ghulo, beat Genc Avdyli, violinë Mentor Sylejmani, style Vlora&Kaltrina, make-up Fjolla, e video punura nga Bug Production.

https://youtu.be/Gt17dlE92ig