Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe – Michigan do të ndajë bursat për studentët e Malësisë me 1 Mars në sallën e kuvendit të Tuzit

Pas një fondmbledhje të suksesshëm me 10 Shkurt që u dekorua me mirënjohje nga qyteti binjak i Tuzit, Rochester Hills. Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe – Michigan do të ndajë bursat për studentët e Malësisë me 1 Mars në sallen e kuvendit të Komunës së Tuzit në orën 14:00 (2:00PM). Së shpejti do të kontaktojmë studentët që fituan bursat. Me respekt dhe nderime nga të gjithë anëtarët e Shoqatës Atdhetare Malësia e Madhe. Mirupafshim!

https://www.facebook.com/malesiaemadhemichigan/posts/560408477769100