Shpërthen gypi i ujit në Shkup, vërshohet rruga

Një gyp i ujit shpërtheu mbrëmjen e sotme në bulevardin Ilinden në afërsi të qendrën tregëtare City Moll me çka vërshoi rrugën afër kësaj qendre tregëtare.

Pas defektit, menjëhetë ekipet e Ujësjellësit dhe kanalizimit kanë dalë në teren dhe kanë nisur të sanojnë defektin e gypit F400.