Shtabi Komunal i BDI sonte takim me banoret e lagjes Gam Gam

Shtabi komunal i BDI për zgjedhjet presidenciale në Tetovë sonte do të mbajë takim me banorët e lagjes Gam Gam dhe Xhamisë së Sahatit. Takimi do të mbahet në ora 20:00 në lokalitetet e shkollës Goce Dellçev.

Nën udhëheqjen e shefit të shtabit komunal Bekim Maksuti në takim do të marin pjesë dhe funksioner të lartë të Bashkimit Demokratik për Integrim