Shtabi Qendror i BDI sonte qendron ne Bogovine dhe Vrapcisht

Sonte 8 prill 2019 Shtabi Qendrorë i BDI për zgjedhjet presidenciale do të qëndrojë në takim me banorët e Bogovinës. Takimi do fillojë në ora 17:00.

Më pas shtabi qendror do të qëndrojë në takim me banorët e Vrapçishtit. Takimi do të mbahet me fillim në ora 18:00

Në këto takime i pranishëm do jetë edhe lideri i BDI Ali Ahmeti.