Shumë shpejt Anila Muja vjen si “Princeshë”

Pas dy projekteve muzikore që u pritën mirë dhe ishin në bashkëpunim me motrën e saj, tashmë ajo do të vijë me një super projekt vetëm. Po flasim për këngëtaren atraktive Anila Muja, e cila pas disa ditëve do të na sjellë këngën “Princeshë” një këngë plot ritëm e zhanrit dance-hall. Kënga është realizuar nga B2N ndërsa video nga Max Production dhe këngëtarja që ka lindur në Kukës, por jeton në Tiranë do të na vijë vërtetë si një princeshë.