Si u bë pjesë e serialit ‘Çka ka shpija‘, aktori Flamur Aljiji?

Një nga seriale më në trend në vend ‘Çka ka shpija’ që po transmetohet në ekranet vendore por është më i shikuari tek shqiptarët tashmë si pjesë të saj e ka edhe aktorin e njohur shqiptarë nga Tetova, Flamur Aljiji i cili do të luajë disa role për të sfiduar veten jashtë kinematografisë dhe projekteve filmike me metrazh të gjatë.