Skandal: Inspektorja e Ministrisë së Brendshme në Strugë, kërcënon me vdekje shqiptarët, c’farë do bëj Zaevi pa shqiptarët?!

Shqiptarët dhe strugalajm.org kërkon përgjegjësi nga Ministri i Brëndëshëm Oliver Spasoski nga Kryeministri Zoran Zaev nga drejtori i Policisë Kufitare, që të marrin masa për personin në fjalë të suspendohet dhe të kërkohet përgjithësi penale!!!