Skandaloze: Në prag të zgjedhjeve faqja e KSHZ jashtë funksionit

Është vënë jashtë funksionit faqja zyrtare e Komisionit shtetërorë zgjedhorë në Shkup edhe atë në prag të zgjedhjeve presidenciale. Nuk dihet arsyeja e vendosjes jashtë funksionit me arsyetim që faqja është duke u rregulluar me një dizajn të ri, gjë që mund të bëhej edhe pas zgjedhjeve pasiqë aty janë gjithë të dhënat dhe informacionet që votuesi mund t’i merr dhe të shërbehet.