Sociologia Entela Binjaku: Ja arsyet pse shqiptarët mashtrohen lehtë!

Sociologia, Entela Binjaku e ftuar në ” Wake Up” tha se arsyet e mashtrimeve sot janë në forma dhe arsye nga më të ndryshmet. Varfëria është faktori kryesor u shpreh ajo. Ne mashtrohemi sot, në rrjetet sociale, mashtrohemi si konsumator, mashtrohemi nga politika por edhe nga njerëzit e afërt.