Sonte Ali Ahmeti përballë Sokol Ballës në Top Story

Sonte, e martë 7 korrik 2020, me fillomë në ora 21:00, Kryetari Ali
Ahmeti është mysafir në RealStory të Sokol Ballës në News24 dhe
drejtpërdrejt në Facebook.

Bashkëbiseduesit do të flasin për fushaten e Zgjedhjeve Politike. Fati i
shqiptareve, premtimi per Kryeminister Shqiptar dhe vijat e kuqe te
njeriut qe coi shqiptaret ne paqe, permes luftes. Me ke do behet BDI pas
zgjedhjeve?

Ndiqeni live edhe në profilin e Ali Ahmetit në Facebook.