Sot edhe Radmilla Shekerinska uroi shqip për 22 nëntorin (FOTO)

Nje mesazh shume i bukur nga Ministrja e Mbrojtjes e Republikes se Maqedonise se Veriut, zonja Radmilla Shekerinska. Ballkani ka ardhmeri te ndritur vetem me politikane qe respektojne vlerat dhe traditat e fqinjve!