SPB Kumanovë demanton dezinformatat dhe gënjeshtrat për tentim grabitje

Sektori për punë të brendshëm Kumanovë rreptesisht i demanton dezinformatat dhe gënjeshtrat për tentim grabitje të fëmijes ne qendrën e Kumanovës më saktësisht në kishës,,Shën Nikolla,,ku individë përhapin dezinformata ne rrjetet socijale. Një rast të tillë nuk ka në kët lokacion as në tertorin e SPB Kumanovë. Apelojmë deri te qytetarët mos të bien në provokim të këtyre lajme të rrejshmë dhe dezinformata me të cilën individë tentojnë të shkaktojnë frikë dhe pasiguri dhe të informohen vetëm nga burime të kontrolluara. SPB Kumanovë është në dispozicion për te dhënë çfardo informatë me qëllim që ta parandalojë këtë përhapje të informatave të rrejshme. Sevdail Xhaferi zv/kryeshef ne Stacionin Policor Kumanove