Talat Xhaferi: Komandant, ne kemi punuar me përkushtim

Komandant, ne kemi punuar me përkushtim të vetëdijshëm se në atë rrugëtim ndoshta edhe kemi gabuar dhe është njerëzore pasi çdo qenie njerëzore mund të gabon. Me rëndësi është që ato gabime të mundshme nuk i kemi bërë me qëllim. Andaj, për çdo gabim të mundshëm që mund ta kemi bë, ne emër të të gjithë neve kërkoj falje publike, edhe pse besoj që nuk ka ashtu gabime…

Talat Xhaferi: Komandant, ne kemi punuar me përkushtim

Talat Xhaferi: Komandant, ne kemi punuar me përkushtimKomandant, ne kemi punuar me përkushtim të vetëdijshëm se në atë rrugëtim ndoshta edhe kemi gabuar dhe është njerëzore pasi çdo qenie njerëzore mund të gabon. Me rëndësi është që ato gabime të mundshme nuk i kemi bërë me qëllim. Andaj, për çdo gabim të mundshëm që mund ta kemi bë, ne emër të të gjithë neve kërkoj falje publike, edhe pse besoj që nuk ka ashtu gabime…

Gepostet von BDI Dega Gostivar am Mittwoch, 8. Juli 2020