Talat Xhaferi në Strugë, takim me profesorët dhe udheheqësit e klubeve sportive

Faleminderim me shumë mirënjohje për sportdashësit, profesorët e kultures fizike, udhëheqësit sportiv të klubeve të Strugës, që morën pjesë në takimin me z.Talat Xhaferi si bartës i listës për deputet në zonën 5 dhe z.Jeton Shaqiri.
I informuam të pranishmit se mbesim të përkushtuar në përpjekjen për tu ndihmuar me të gjitha format e mundshme që rinia strugane të jetë pjesë e sfidave të reja dhe zhvillimeve në sport.
Kërkuam nga kandidatët për deputet që të jenë më të angazhuar në mbështetjen e ndryshimeve ligjore në sport.

Talat Xhaferi, bartës i listës së BDI-së në njësin zgjedhore nr. 5!
Votoni ✅9

Strugë, takim me profesorët dhe udheheqësit e klubeve sportive.Faleminderim me shumë mirënjohje për sportdashësit,…

Gepostet von Talat Xhaferi, njësia zgjedhore nr.5 / изборна единица бр.5 am Mittwoch, 8. Juli 2020