Taravari e pranon se ka shkelur ligjin gjatë shkarkimit dhe emërimit të drejtorëve (Video)

Kreu i komunës së Gostivarit sot pas takimit që ka pasur me ministrin e arsimit dhe shkencës Arbër Ademi, ka pranuar hapur se ka shkelur ligjin dhe rregulloren gjatë shkarkimit dhe emërimit të drejtorëve nëpër shkolla fillore dhe të mesme.

https://youtu.be/f6V_cjvCB4g