Të përkrahim vogëlushen Klea që po bën krenar gjithë Shqiptarinë

Nuk jane te pakta rastet kur vendi ynë bëhet krenarë për brezat e rinj që po rriten. Këshu është dhe rasti i vogëlushes Klea e cila po merr pjesë në konkursin e bukurisë Little Miss Kosova&Albania. Këto talente te cilat po rriten jane diplomatet dhe shembujt më të mirë që reklamojnë në mënyrë perfekte shtetin tonë ndërkombëtarisht. Edhe pse jemi në shtete Ballkanike kjo nuk është një barrierë që talente të tilla të promovohen dhe të shfaqen në skenat botrore.

Like linkun e më poshtëm në istagram:

https://www.instagram.com/p/BvRfqdPAjgn/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1n39o76dzk9nj