Të qeshemi: Banori i Miletinës zbulon “ilaçin” për koronavirsin|VIDEO

Banori i Sllatinës i cili aktualisht ndodhet në karantinë në Slloveni, përmes një video publike shpalos idenë e tij për luftimin e koronavirusit, shkruan Flaka

Thotë se duke qëndruar i mbyllur në karantië i ka lindur idea për formulën e suksesit ndaj virusit korona. Praktikisht, tregon reçetën. Merr sodë bikarboni, e tretë në ujë dhe për fund i vendos disa pika lemoni. Pastaj, lëngun e krijuar e vendos me një ambalazhë medicinal që shfrytëzohet për pika hundësh.Në video, sllatinasi demonstoron ilaçin duke shpërlarë gojën dhe hundët. Për më tepër ndiqni videon që arriti në adresë të A.L Flaka.