Të shtunën vjen një super projekt nga Labinot Rexha dhe Dardan Gjinolli

Një super projekt do të vijë të shtunën nga dy artistë Labinot Rexha dhe Dardan Gjinolli me titull “Ajo”. Teksti dhe muzika është punuar nga Granit Gashi- Massive Production dhe video nga Loni Production-Valon Rexha dhe pritet të jetë një super bashkëpunim dhe një hit.