Tetovë, policia konfiskon sasi të mëdha të mjeteve piroteknike

Dje (27 dhjetor) rrethë orës 16 e 45 minuta, në rrugën ,,Iliria,, në Tetovë, janë gjetur dhe konfiskuar 7 flakahedhës-piroteknuik, dhe 517 lloje të ndryshme të fishekëzjarreve, të cilat kanë qenë të vendosura në një arkë plastike. Punohet në zbulimin e personit i cili i ka lënë në atë vendë, dhe ndaj tij do të pasojë padi adekuate.