Tetovë,asnjë i vdekur nga virusi Covid19

Asnjë i vdekur në 24 orët e fundit nga Covid 19 në Tetovë konfirmuan autoritet spitalore për Tetovasot.Ata thanë se numri ka rënë ndjeshëm ditëve të fundit.
Janë 17 pacientë të hospitalizuar.Të vaksinuar me një dozë nuk ka asnjë  pacientë ndërsa me dy doza vaksinimi  janë 4.Janë poashtu 16 që janë me oksigjeno terapi  dhe një me respirator.