Teuta Arifi: Filloi asfaltimi i urës së re në rrugën Shipkovicë – Brodec

“Filloi asfaltimi i urës së re në rrugën Shipkovicë-Brodec, një projekt mjaft i rëndësishëm infrastrukturor për qarkullimin e lirë dhe sigurinë e qytetarëve!” – shprehet Arifi.