Teuta Arifi në Tubimin përmbyllës të BDI-së: Gjithmon kemi ecur në rrugën e konsensualitetit

Bashkimi Demokratik Për Integrim sot mbajti tubimin përmbyllës për rethin e parë të zgjedhjeve Presidenciale të vitit 2019 në republikën e Maqedonisë Së Veriut dhe ajo zgjodhi qytetin e Tetovës për tyë përmbyllur aktivitetin e saj partiak për zgjedhjet presidenciale 2019.

Nikoqirja e këti tubimi ishte Teuta Arifi e cila e përshëndeti kryetarin Ahmeti dhe të gjith të pranishmit në sallë që siç theksoi ajo keni qenë avangardë e ndryshimeve në shtet. Gjat tërë veprimtaris politike BDI ka ecur në rrugën e konsensualitetit në mënyra të ndryshme dhe meqë jemi në Tetovë ne jemi në qytet me dy universitete dhe nga këtu është BDI e para që votoi si grup parlamentar ligjin për universitetin dhe kjo erdhi si pasojë e konsensualitetit sepse pa konsensus nuk do të votohej ligji për universitet sepse nuk mjaftonin vetëm 16 votat e BDI theksoi Arifi.

 

Kujtojmë që nga mesnata fillon heshtja zgjedhore ndërsa rethi i parë io zgjedhjeve Presidenciale do të mbahet të dielën më 21 prill ku Garojnë Stevo Pendarovski, Gordana Siljanovska Dafkova si dhe Blerim Reka.