Teuta Arifi rrëfen çka po ndodh aktualisht në rrugët e Tetovës

Kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi, në një status në rrjetin social, ka treguar se në çdo vendbanim të Tetovës po vazhdon pastrimi i rrugëve nga bora.

Ajo njofton se në çdo pjesë të qytetit rrugët janë të kalueshme, ndërsa po hidhet krip e zall në rrugët malore.

Ja postimi i plotë i Teuta Arifit:

“Vazhdon pastrimi 🚜 intensiv i rrugëve 🚧në çdo vendbanim🏔
Në çdo pjesë të qytetit, rrugët janë të kalueshme 🚘

Paralelisht bëhet edhe hedhja e kripës dhe zallit në pjesët malore dhe rrugët qendrore të qytetit 🚙

Shërbimet tona bashkë me njësitë operative janë prezent kudo në terren💡

Bashkë mundemi🌟”