“THANK YOU USA” një super show nga Vija Models dhe Line Music

Të enjten që sapo kaloi në ambientin e bukur të Milenium Resort në Ferizaj është mbajtur një super show duke i thenë faleninderit SHBA në ditën e 4 Korrikut nga super fëmijët e talentuar të Vija Models dhe Line Music. Ky event ka sjellë yjet e vegjël që kishin mesazhe të forta edhe për Amerikën si miku më i mirë i Kosovës në ditën e pavarësisë së saj. Të pranishmit janë argëtuar mjaft nën prezantimin e yjeve si modelë dhe artistë të cilët vinin nga mbarë trevat shqiptare.