‘T’ka fal Zoti yll bajrak’, thotë Hajrie Abazi

Hajrie Abazi është nga Mitrovica por jeton dhe vepron në Gjermani. Ka filluar të meret me muzikë tash e shtatë vite dhe atë kryesisht me muzikë popullore dhe qytetare. Projektet e saja muzikore i ka filluar para tre viteve duke realizuar kështu tre këngë të titulluara ‘Motër mërgimtare, Nusja e dhëndri dhe tash së fundi edhe këngën T’ka fal Zoti yll bajrak’, këngë kjo e cila është finalizuar edhe me videoklip.

Këngëtarja Abazi në tetor ka inçizuar edhe një këngë të re që do të përfundojë gjatë muajit dhjetorë dhe një këngë tjetër tashmë e ka në produksion duke u finalizuar me tekst të Ramazan Çeka me kompozitorin dhe producentin Mark Gjoka dhe Saimir Gjoka, derisa si bashkëpuntorë ka edhe kompozitorin Gjokë Mulaj.

Në vazhdim hiti i saj:

https://youtu.be/-km-GB4XOZE