“T’kam dashni” nga Bardhe Gega (Video)

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo ndehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistet e cila gjatë gjithë sezonit këndo Live është Bardhe Gega . Këngëtarja në fjalë ateri në një treg të sigurt , ajo është 100% e angazhuar vetëm në ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Bardhe Gega të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në dasmat dhe ahengjet shqipëtare. Kënga e re nga Bardhe Gega mban titullin “T’kam dashni” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive.

https://youtu.be/FW2F9U195UA