U arrestua si i dyshuar në rastin te liqeni i Smillkovcit, tani ja sa para do marrë dëmshpërblim

Sejdi Rami u arr*estua në vitin 2012 si pjesëtar i grupit që kreu vr asjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovcit. Ai ka kaluar më shumë se dy vjet në parabu rgim ose saktësisht 750 ditë.Sidoqoftë në verën e vitit 2014 Sejdi Rami u lirua nga parabu rgimi sepse gjykata nuk gjeti prova të forta për të vërtetuar fajin e tij.Pas të gjitha përjetimeve dhe vuajtjeve, Sejdi Rami nga Shkupi ka kërkuar 5.1 milion euro si dëmshpërblim për gjitha vuajtjet e kaluara por gjykata e shkallës së parë i vërtetoi një shumë prej 65.040 EUR ose 87 EUR në ditë.Ky vendim ende nuk është i plotëfuqishëm dhe gjenden ne gjykatën e Apelit.