U miratua buxheti i komunës së Gostivarit, Taravari le të punojë tani

Gostivar, 31 Dhjetor – 2018 Këshilli i komunës së Gostivarit sot votoi buxhetin e komunës së Gostivarit për vitin 2019. Arben Taravarit, me kët buxhet ju mundësua që të bejë edhe punësime të reja të përkohshme, edhe pse vazhdojmë të mbajmë bindjen se administrata e komunës së Gostivarit nuk ka nevojë për punësime të reja, por mjafton që të punojnë ata punëtorë që janë të punësuar të rregullt. Ndajmë bindjen që qytetarët nuk presin nga kryetari i komunës punësime në komunë por presin që të realizojë projektet e premtuara. Punësimet në administratë nuk ishin premtim parazgjedhor nga ana e tij. Buxheti që u miratua nuk është një buxhet progesiv dhe jemi të bindur që nuk do të sjellë të mira për qytetarët, por u votua që mësimdhënësit dhe administrata të mos ngelin pa rroga, dhe që BDI të mos akuzohet për obstruksione. Në fund, qytetarëve ua urojmë festën e Vitit të Ri me shpresën për shëndet të plotë, proges, fat dhe shumë suksese në vitin që vjen.

Me respekt, BDI – Dega në Gostivar