“Une e Di” Mega projekti i ri muzikor nga ILLYR (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës Europiane është ILLYR. ILLYR sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “Une e di ” .

Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, ILLYR është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes Europiane . Kënga – Une e Di menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.