Unioni i Qendrave Islame Shqiptare në Gjermani prezanton

Unioni i Qendrave Islame Shqiptare në Gjermani prezanton:Vargu e ligjeratave në Ramazan 2021 me Hoxhallarët nga Gjermania, Vendlindja dhe më gjërë.Kemi nderin që sonte më (04.05.2021) të kemi musafir Drejtorin për Diasporë të Bashkësisë Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut Dr. Sevler ef XhemailiTema: Vetëdija e përgjegjësisë (devotshmëria) synim i Adhurimeve. Moderator: Ef Burim Jashari Live Ora : 19:00

https://www.facebook.com/UIAZD/posts/4152122568238558