“Ushtar”, super projekti i ri muzikor nga Nikko (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Nikko. Nikko sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Ushtar” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Nikko është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare . Kënga – Ushtar menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.